هجدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور، در قزوین آغاز بکار کرد

کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی هر ساله در ایران با مشارکت گسترده دانشجویان و اساتید برگزار می شود. این کنگره سال گذشته در کاشان برگزار شد و امسال دانشگاه علوم پزشکی قزوین توانست شاخصه های استاندارد برای برگزاری آن را کسب کند
.

هجدهمین دوره کنگره مذکور به ریاست دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین 14 شهریور ماه برگزار گردید و آیین افتتاحیه آن نیز در سالن همایش های دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین آغاز شد.

محمدحسن ارداقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان مطالب فوق، گفت: در برگزاری این دوره، نسبت به دوره های قبلی، سه رویداد، شامل: جشنواره هنری در سه بخش عکس، فیلم و کاریکاتور؛ جشنواره اختراعات با حضور پارک علم و فناوری و شتاب دهنده های فناوری و اطلاع رسانی با نرم افزار و ربات اختصاصی کنگره (علاوه بر وب سایت)، برای اولین بار مشاهده می شود.

نغمه صیادی، دبیر علمی کنگره هم در این رابطه اظهار کرد: در این کنگره از بین یک هزار و 631 مقاله علمی ارسال شده، تعداد 402 مقاله، مورد پذیرش واقع شده است.

به گفته صیادی، «سرطان» محور ویژه این کنگره بوده و مباحثی، مانند: «آسیب شناسی، ژنتیک و سلول های بنیادی»؛ « علوم اعصاب و بهداشت روان»، «کشف و ارزیابی داروها»، «خون شناسی و سرطان»، «فناوری و نوآوری های علوم پزشکی»، «بیماری های واگیر و اختلالات ایمنی» و « بیماری های غیرواگیر»؛ سایر محورهای کنگره هستند.

فاطمه امام قلیان، دبیر اجرایی کنگره نیز با بیان اینکه هجدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در روزهای 14 تا 17 شهریور 1396 برگزار می شود؛ گفت: آیین های افتتاحیه و اختتامیه کنگره در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و محافل علمی در سالن همایش های شهید بابایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار می شود

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 9336
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53349220 تعداد بازديد زيرپورتال: 26422 اين زيرپورتال امروز: 128 سایت در امروز: 29768 اين صفحه امروز: 36