در کارگاه ایده پردازی و خلاقیت 10 ایده برتر برای ورود به مرحله بعد انتخاب شد

مرکز رشد فناوری زیست پزشکی، کارگاه ایده پردازی و خلاقیت را با مشارکت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، روز ششم آذر 97 در سالن اجتماعات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار کرد و 10 ایده برتر برای ورود به مرحله بعد انتخاب شدند.

دکتر حمید کاریاب رییس مرکز رشد فناوری زیست پزشکی با اشاره به این که هدف از برگزاری این کارگاه، ایجاد بستر مناسب برای دانشجویان در راستای نوآوری و خلق ایده‌های نو در حوزه سلامت است، از اولین رویداد ایده پردازی سلامت دانشگاه علوم پزشکی قزوین ویژه اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در 27 آذر ماه 97 خبر داد. وی با اعلام این خبر گفت؛ این رویداد با محورهای؛ تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی، تجهیزات کمک آموزشی و مراقب سلامت، دارو، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی، سلامت و تغذیه و فن‌آوری اطلاعات در سلامت می‌باشد. دکتر کاریاب اضافه کرد به نفرات برگزیده اول تا پنجم جوایز نقدی و اعطای گرانت استقرار در مرکز رشد تعلق خواهد گرفت.

در کارگاه مذکور، دکتر حسین پیری سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه و جمعی از دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده‌ها حضور داشتند.