پیام حیدری از دانشگاه علوم پزشکی قزوین، «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» شد

دکتر امیر پیمانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، اظهار کرد: پیام حیدری، دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته بهداشت حرفه‌ای از دانشکده بهداشت این دانشگاه؛ عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» را کسب کرد.

وی گفت که این انتخاب، بر اساس بررسی مستندات ارائه شده در سه ماهه دوم سال 1397 در کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت انجام شد و حیدری –که در آن موقع، دانشجو بود- با کسب 211.80 امتیاز به عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته در سطح کشور معرفی شد.

این مقام مسئول ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این دانشجوی توانمند، عنوان کرد؛ وی 22 مقاله منتشر شده در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی و 19 مقاله ارائه شده به صورت پوستر و سخنرانی در کنگره‌ها و سمینارهای دانشجویی، کشوری و خارج از کشور دارد. بنا به اظهار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، حیدری همچنین در اجرای 12 طرح تحقيقاتي فعالیت داشته است که از این بین، در 9 طرح، مجری و در 3 طرح، همکار بوده است.

دکتر پیمانی در پایان بیان کرد: حیدری، مؤلف کتاب «آزمون‌های تعیین حداکثر اکسیژن مصرفی برای ارزیابی تناسب قلبی- ریوی» است و دبیری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت را در سال 1395 عهده‌دار بوده است.